JSOFT
Brunssum, Limburg
+31 (0)45 5250296

Onderhoud en Reparatie

Onderhoud en Reparatie

Onderhoud van uw Mercedes-Benz is van groot belang. Zo zorgt u ervoor dat u jarenlang zorgeloos rijplezier heeft. Door onze ruime ervaring met Mercedes-Benz kent uw auto geen geheimen voor ons. Wij maken gebruik van speciale Mercedes-Benz diagnose apparatuur en gereedschappen.
Ook voor al uw reparaties aan uw Mercedes-Benz bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer weten, of een werkplaatsafspraak maken, neem dan telefonisch contact met ons op 045-5250296. Wij plannen geen afspraken in via mail.

Airco onderhoud

Uw Mercedes-Benz is bij ons in goede handen voor een airco check. Airco`s controleren, bijvullen of repareren doen wij graag voor uw Mercedes-Benz. Tijdens een check recyclen wij het koudemiddel en wordt dit eventueel bijgevuld, wordt de airco gecontroleerd op eventuele lekkage en wordt preventief een fluor lek-detectie vloeistof toegevoegd indien gewenst. Vraag naar de actuele prijzen.

Banden

Goed onderhoud aan uw banden is van vitaal belang. Uw banden maken het contact met het wegdek en zorgen er daarom voor dat u veilig aankomt op uw bestemming. Zorg er daarom voor dat uw Mercedes-Benz regelmatig bandenonderhoud krijgt. Gebruikt u de juiste banden die bij uw Mercedes-Benz passen? Is het profiel nog voldoende? Is het loopvlak nog in orde? Zijn de banden op de juiste spanning? Wij kunnen regelmatig onderhoud aan uw banden verrichten. Bij elke onderhoudsbeurt controleren wij standaard de bandenspanning, ouderdom en het loopvlak met profiel. 

JSOFT