JSOFT
Brunssum, Limburg
+31 (0)45 5250296

Over ons

Ralph Eidams

Ralph

Ik ben Ralph en heb al vanaf mijn 19e een passie;  ‘Mercedes Benz’.
Ik ben in Nederland begonnen bij Mercedes-Benz en na ruime ervaring opgedaan te hebben, overgestapt naar Duitsland bij de Mercedes-Benz dealer. Hier ben ik als ‘chef werkplaats’ actief geweest in de ontwikkeling van Mercedes-Benz.
In 2011 heb ik mijn eigen garage geopend om mijn passie verder uit te breiden en er mijn eigen persoonlijke ‘touch’ aan te geven. Door het toegenomen succes van deze persoonlijke benadering heb ik in 2018 op Haefland in Brunssum een nieuw pand betrokken, samen met mijn partner Romy. Op deze manier kunnen wij onze diensten nog professioneler aan u aanbieden.  
Wij zijn een klein bedrijf, dus flexibel en gericht op persoonlijke aandacht. Wij streven naar een goede en langdurige relatie met onze klanten op basis van vertrouwen. Daar zijn wij trots op.
Door onze persoonlijke aandacht zorgen wij ook voor één aanspreekpunt voor al uw problemen en (her)kennen wij uw auto van binnen en buiten nog voordat u bij ons het terrein op komt gereden!


Romy

Ik ben Romy en ben van mijn werk als jobcoach overgestapt naar het bedrijf van mijn partner Ralph in 2017.
Ik verzorg niet alleen de boekhouding, maar zorg ook dat de occasionvoorraad op de website up to date is en zie er op toe dat iedere auto tiptop wordt opgeleverd voordat deze de deur uitgaat.
Ik ervaar Ralph als een rustige, geduldige persoon die tijd neemt voor zijn klanten. Daarnaast kent Ralph elke klant en zijn of haar bijbehorende Mercedes-Benz. Ook heeft hij door kennis en jarenlange ervaring voor elk ogenschijnlijk onoplosbaar probleem een oplossing. Dat maakt hem uniek in zijn vak.Ons Team

Wij hebben vijf enthousiaste medewerkers: Maarten, Thomas, Peter, Nick en Tim.

Alle vijf zijn zij uitstekend opgeleide monteurs, gedreven en met hart voor de zaak. Zij hebben van hun hobby hun beroep gemaakt en blijven hun kennis vernieuwen op Automotive Academie. Zo blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied.

Wij zijn met hart en ziel verbonden met ons bedrijf en verheugen ons op uw komst!

JSOFT